En kväll till havs

Kvällen till havs blev en riktig succe tyckte Bejlin. Hon och hennes syster fick nya vänner redan vid incheckningen. Två var ett lesbiskt par, Mert & Karro, som utstrålade awsomeness och som inte brydde sig om vad andra tyckte. Vart dom än gick hörde man ordet "älskling" eka mellan dem. Inte som ett sött gulligull utan som en rop av ömsesidig kärlek och förtroende.
Den tredje personen var Sem, han var bror till Mert. En glad, taggad person som lyckades dra med alla andra i sin närhet i samma upprymdhet som han själv befann sig i. Sedan var det Hanna, en mer jordnära tjej som på något osynligt sätt verkade agera som gruppens fåraherde.

Kvällen bestod av hytthäng, karaoke, grymt goda drinkar och snack med nya människor.
Två Stockholmare joinade halvägs genom kvällen. Tage och Mahimed. Båda var hur trevliga som helst till att börja med, Tage berättade att dom hoppat på båten i sista stund för att det skulle hända något roligare en vardag.
Tage visade dock andra sidor alltmedan kvällen fortskred. Han blev stöddig, full, otrevlig och tanklös. Någon gång under kvällen fick även hans vän Mahimed nog av honom och slutade bry sig när Tage surt promenerade bort längst en gång.

Efter en rolig kväll/natt och efter tre timmar sömn vaknade Bejlin som ett ljus. Det gick inte att sova längre. Så hon vandrade tillsammans med sin syster iväg på båten och stötte ihop med Hanna och Tage. Hanna såg riktigt besvärad ut.
"Han har tappat sin skor... de fanns inte i vår hytt" säger hon och bakom hans rygg fnissar hon smått.
Bejlin sneglade mot golvet och ser honom stå där i sina förvånandsvärt vita strumpor.
"Dom måste ligga i er hytt..." sade han till Bejlin. "Kan vi gå dit och titta?"
Bejlin höjde demonstrativt händerna...
"Vi var aldrig, inte en enda gång, i vår hytt. Dessutom hade du dem på sig sista gången jag såg dig."
Efter lite demonstration från Tages sida så gick han med på att de kanske inte fanns i Bejlins hytt. De satte istället fart mot Taxfreen som precis hade öppnat där Tage snällt fick köpa sig ett par nya skor.


KARMA - What comes around goes around!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0