I sista minuten

Efter ett antal dagar utan större variation tyckte Bejlin att det fick vara nog. På några sekunder bestämde hon sig att nu skulle hon åka på kryssning. Med eller utan någon annan.

Hennes man svarade genast nej då han kände sig tvungen att jobba när så många röda dagar infinner sig under påsk. Sedan fanns det fyra andra vänner som genast sa ja... men efter en liten stund började de tveka ändå. Bejlins syster hakade på konceptet direkt och tog ledig från jobbet.

I Slutändan blev det bara de två, Bejlin och hennes syster. Men de var lika glada ändå, de bestämde sig för en ålandskryssning som bara sträckte sig över ett dygn för att sedan spendera resten av helgen i storstan Stockholm. Det blev en liten resa som de två bokad ein spdär i sista minuten. Men de flesta och mest roliga saker brukar inträffa när man följer instinkten och bara glider med tänkte Bejlin.

Idag var det dags för avfärd. Bejlin satt i sin rosa morgonrock ute mot husväggen medan solen värmde och fåglarna kvittrade i vansinnig takt. Väskan var packad med på tok för mycket saker och en lista med vad som behövde göras innan avfärd surrade i hennes huvud. Men hon orkade inte riktigt ta tag i något av det utan satt kvar och njöt med Nessie vid sina fötter tills en bil rullade in på gårdsplanen.

Dags att åka!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0