Livet är som en saga...

Hur många gånger hade Bejlin inte tänkt tanken att livet nästan var som i en saga... okej kanske inte riktigt en sagolik saga men en historia någon vill förmedla genom en bok. Som den där tiden när hon studerade. Alla händelser, känslor och nya möten. Det var som en bok, ibland som en komedi och andra gånger som en klassisk drama serie på tv. Detta var tillfällen hon ville dela!

Nu när Bejlin slutat studera och slagit sig till ro som det så lustigt heter, så kommer hon på idén... varför inte förmedla sitt liv i sagoform? Varför skriva med samma gamla svartvita bokstäver och på ett sådant strukturerat sätt?
Böcker, det är något som passade Bejlin. Att skriva... det hade hon alltid tyckt om.
Allra helst hade hon ju velat förmedla känslorna, händelserna från just sin studietid men fann snart att nutid var lika spännande att skriva i sagoform. För egentligen är det ju inte en speciell poeriod i våra liv som är en saga, utan hela livet.

Så nu satt hon där framför sin bärbara dator och knappade in sitt intro på hennes nedtecknade saga om hennes liv och de olika inspirationskällor hon skulle möta längs vägen. 
Det var dags att se om detta var något som passade henne.

Love // B


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0