Biokväll

Ikväll skulle Bejlin på bio. Hon tyckte det skulle bli skoj och spännande. Nästan så hon var lite väl barnsligt spänd tänkte hon för sig själv.
Det var så länge sedan hon var iväg sist att hon knappt kunde minnas hur det var. Hon hade redan i förväg bestämt sig för vad hon skulle ha för snacks, en mellan Cola och en mellan popcorn. Sen skulle hennes syster som var med köpa en mellan chips så kunde dom dela. Mumsa i sig och bara njuta. De visste också redan på förhand att de två inte skulel klara att mumsa i sig alla popcorn och chips men det hörde till så då skulle det vara så!

Filmen dom skulle se var Harry Potter, filmen som alla såg just nu och som alla skvallrade om. Den sista av åtta filmer, den sista delen av sju böcker.
De satt i Bejlings systers röda Ford och den dundrade fram i spöregnet. Det skulle ha varit lite annorlunda egentligen, de skulel ha åkt in så snart syrran slutat jobbet och sen sätta sig på en uteservering och ta en drink (en alkoholfritt såklart) och käka gott. men det spelade ingen roll, det kände spå sätt och vis skönare att åka på bio i busväder än vid strålande sol.

Klockan kunde inte gå mer sakta. Tiden liksom gick i slow motion. Men hon hade dagens höjdpunkt satt för ögonen. Hon blundade och såg sig gå in i biosalongens dunkla ljus. Gå framför den stora vita skärmen och uppför en trapp för att leta upp just sitt vinröda säte. Kura ner sig, dra in stämningen och njuta. Av en kväll av total avslappning och spänning för hur Harry Potter storyn ska sluta.


iWxAv6 on Make A Gif, Animated Gifs
make animated gifs like this at MakeAGif

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0