Dålig dag

Det var inget speciellt med just denna dag. Det var en dag precis som alla andra men med en skillnad. Allt runtomkring och alla småsaker som folk gjorde verkade irritera Bejlin så mycket mer än vanligt.

En kund kom in med en kasse pengar: "Jag behöver ha det där på kontot idag, de ska dra pengar idag".
Bejlin hade lust att sucka högt och besvara det med: "Ja det kan vi verkligen försöka med men om herrn lämnade in pengarna någon dag innan i servicefacket som han borde så skulle det gå så mycket bättre och snabbare." Dessutom hade han en äcklig påse som han lämnade sina pengar i tänkte Bejlin.

Sen suckade hon åt sig själv. Mannen hade ju inte gjort något mot Bejlin personligen som skulle behöva få henne att reagera. Han ville ju bara försäkra sig om att pengarna skulle hamna på kontot i tid. Dessutom blev hon sysselsatt en stund.
Men hon glömde snart sin positiva uppmaning till sig själv och tänkte uppgivet: "Om han ändå inte envisades med att bunta de jäkla sedlarna så hade det gått mer än dubbelt så snabbt! är inte det logiskt? Suck, grymt, suck".

Men Bejlin hade inte förlorat sin humor trots sitt dåliga humör. När hon bläddrade på nätet fann hon följande bild.. Det passade så bra in på dagens humör och kundärenden. Som ni säkert förstår var ju självklart Bejlin fingret och mannen med påsen (och andra kunder) kattungen. Bejlin sur, mannen oskyldig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0